Αρχική Σελίδα

SUZHOU SIP STARD AUTOMATION CO.,LTD. Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η αυτοματοποίηση Stard συνδυάζει τον προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής με τους υπαλλήλους της κατά τρόπο οργανικό και χρησιμοποιεί το πιό προηγμένα υλικό και το λογισμικό για να συγκεντρώσει μαζί όλους τους πόρους κατασκευής για να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής της, να κάνει τη συνεχή βελτίωση της κατεργασίας του ελέγχου ποιότητας και διεργασίας, και να εφαρμόσει τις αδύνατες έννοιες κατασκευής και την επιτόπια διαχείριση 6S, η οποία βοηθά τελικά να μειώσει την κατανάλωση και να βελτιώσει τον έλεγχο διεργασίας και την προστασία προϊόντων και επιτρέπει σε μας για να συναντηθεί και να υπερβεί τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών. Η αυτοματοποίηση Stard τρέχει επίσης ένα περιεκτικό σύστημα διαχείρισης cErp για να εξασφαλίσει ότι το πρόγραμμα παραγωγής και η πρόοδος κάθε διαταγής από κάθε πελάτη είναι σαφή με μια ματιά. Αυτό το σύστημα διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στη επιχειρηματική λειτουργία και τη διαχείριση. Η σε πραγματικό χρόνο επίβλεψη και η διαχείριση εφαρμόζονται σε όλη την παραγωγή για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα.

  SUZHOU SIP STARD AUTOMATION CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Επιχειρησιακή φιλοσοφία της αυτοματοποίησης Stard: Σταθερή και αξιόπιστη ποιότητα + έγκαιρη παράδοση + λογική πολιτική τιμολόγησης.

   

  Η αυτοματοποίηση Stard κατέχει προηγμένος επεξεργαμένος τον εξοπλισμό όπως τα επεξεργαμένος κέντρα, CNC τα εργαλεία μηχανών, CNC οι μηχανές τρυπήματος και άλεσης, και οι γενικής χρήσης τόρνοι στη μηχανή.

  SUZHOU SIP STARD AUTOMATION CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Η περίπλοκη και πλήρης διαμόρφωση εξοπλισμού είναι μια ισχυρή εγγύηση για την κατασκευή των υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η αυτοματοποίηση Stard είναι κύρια των μεγάλης ακρίβειας CNC εργαλείων μηχανών και των επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρων, του προηγμένων εξοπλισμού και των εξεταστικών εγκαταστάσεων, των περίπλοκων διαδικασιών παραγωγής, ενός καλά-τρέχοντας ποιοτικού συστήματος διαχείρισης, και μιας κορυφαίας ομάδας Ε&Α που αποτελείται από τα τεχνικά ταλέντα, όλα που θέτουν μαζί στερεά θεμέλια για την υψηλής ποιότητας κατασκευή.

   

  Την ποιότητα των προϊόντων της αυτοματοποίησης Stard ριζοβολούν στα προηγμένα μέσα κατασκευής και η συνειδητοποίησή της κατασκευής των λεπτών προϊόντων παγιώνεται βάσει των σταθερών καινοτομιών.

Στοιχεία επικοινωνίας
SUZHOU SIP STARD AUTOMATION CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Benny

Τηλ.:: +86-15862382788

Φαξ: 86-512-88165522

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)